Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure a Media Markt

La prestigiosa cadena d'electrodomèstics, informàtica i electrònica de consum, Media Markt, ha triat Azure per allotjar tot el seu negoci en línia i per això ha apostat per Softeng com a partner especialista en serveis al núvol de Microsoft.

La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu CIO, Eduard Martínez, ha opinat sobre els serveis de Softeng.

http://www.mediamarkt.es Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure al Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), va triar Microsoft Azure com la millor solució per a la modernització de la seva infraestructura informàtica. Per a això, ha confiat Softeng com a partner especialista en solucions cloud, per fer una migració dels seus servidors on-premissa, prescindint de mica en mica d'ells i per donar-los assessorament i suport en la gestió i administració de la seva infraestructura en el núvol. El director de sistemes del COIB, Antoni Torrejón, ens va mostrar la seva satisfacció amb els serveis prestats per Softeng.

http://www.coib.cat Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure en Grup Sínia

El grup Sínia logística és una central de compres especialitzada en el sector de la distribució de material elèctric, fluids, climatització i comunicacions. La companyia volia desplegar la seva nova aplicació de gestió i el seu entorn de desenvolupament en el núvol. Per això va apostar per Softeng com a partner de solucions Cloud de Microsoft, optant més per Azure en lloc d'utilitzar un proveïdor de hosting mitjançant servidors virtuals.

Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure a Zeppelin TV

Zeppelin TV és una empresa espanyola líder en producció audiovisual que abasta tot tipus de gèneres televisius i que compta amb reeixides produccions com, per exemple, la Gran Germà.

La productora ha triat Microsoft Azure per allotjar la pàgina web del seu programa Gran Hermano i la seva actual edició Vip. Per a això, ha tornat a apostar per Softeng com a partner de serveis en el núvol.

http://www.zeppelintv.es/ Llegir més ...

Cas d'èxit de Azure en Euromadi

Euromadi és una central de compres i serveis multisectorial líder en l'àmbit europeu i referent en el sector de la distribució. La companyia necessitava guanyar flexibilitat i eficiència en la seva infraestructura i assegurar la disponibilitat de les seves aplicacions per als usuaris. Per a això, Softeng els va proposar l'ús de les solucions Cloud de Microsoft Azure, prescindint de mica en mica dels seus servidors on-premissa.

http://www.euromadi.es Llegir més ...