Casos d'èxit

Migració d'aplicacions a Azure

Coneix els casos d'èxit d'Azure en els nostres clients

Cas d'èxit de Azure a Zeppelin TV
El director IT de Zeppelin TV (Grup Endemol) opina sobre SOFTENG:

"Amb l'ajuda de Softeng hem migrat les webs de Gran Hermano i Gran Germà VIP a Azure, havent aconseguit la seva completa disponibilitat en els moments de major activitat, coincidents amb l'emissió de les gales i l'endemà, una cosa que per a nosaltres és vital en consonància amb el compromís adquirit amb la nostra audiència. A més, gràcies a la solució en el núvol de Microsoft, podem adaptar la infraestructura al nostre calendari i necessitats reals en cada moment, sense haver de suportar els costos de manteniment de maquinari i energia, i obtenint gairebé un 80% d'estalvi directe en costos operatius. "

Miguel Ángel Hernández


Infraestructura en Azure
Nom del projecte Infraestructura a Azure
Resum

Zeppelin TV és una empresa espanyola líder en producció audiovisual que abasta tot tipus de gèneres televisius i que compta amb reeixides produccions com, per exemple, la Gran Germà.

La productora ha triat Microsoft Azure per allotjar la pàgina web del seu programa Gran Hermano i la seva actual edició Vip. Per a això, ha tornat a apostar per Softeng com a partner de serveis en el núvol.

Punts clau

La companyia tenia externalitzat l'allotjament de la seva pàgina web de Gran Germà al Datacenter d'un proveïdor d'Internet amb una infraestructura no escalable amb continus talls de servei sobretot en els dies en què s'emetien les gales televisives. Tots aquests problemes van provocar que la productora decidís migrar la seva web a Microsoft Azure, una plataforma robusta i escalable que ha ofert a Zeppelin TV més garanties de disponibilitat de servei i total seguretat.

Amb Azure han aconseguit allotjar la seva web sense necessitat d'inversió en infraestructura i sense costos de manteniment de maquinari ni energia, obtenint gairebé un 80% d'estalvi respecte a l'anterior solució d'allotjament.

Tornar al llistat ...