Casos d'èxit

Implantació SharePoint Online

Coneix els casos d'èxit del SharePoint Online en els nostres clients

Cas d'èxit de FIATC

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida de les persones, tant privada com professional, amb una dilatada experiència de més de 80 anys en el sector. La companyia va apostar per Softeng i la plataforma de col·laboració SharePoint Online, amb l'objectiu d'impulsar la col·laboració en el departament de Màrqueting de l'organització.

http://www.fiatc.es Llegir més ...

Cas d'èxit de SharePoint a Ebro Foods

Ebro Foods és el primer grup del sector d'alimentació a Espanya per facturació, líder mundial en el sector de l'arròs i el segon fabricant mundial de pasta.
La necessitat d'oferir als seus usuaris una eina que augmenti la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa ha dut a Ebro Foods a implementar SharePoint, plataforma en la qual Softeng està especialitzada i certificada.

http://www.ebrofoods.es Llegir més ...

Cas d'èxit de SharePoint a Edicions Urano

La prestigiosa Editorial Urano ha apostat per Softeng per dur a terme el projecte de creació i desenvolupament de la seva nova intranet col·laborativa a través de Sharepoint 2010, plataforma per a entorns col·laboratius en què Softeng està especialitzada i homologada per Microsoft per al desenvolupament i posada en marxa d'aquest tipus de projectes

El director general d'Edicions Urano, ens ha manifestat la seva satisfacció amb la solució i amb Softeng

http://www.edicionesurano.com Llegir més ...

Cas d'èxit de SharePoint en Grup Alsina

El grup empresarial Alsina, líder al sector de la fabricació d'encofrats i amb presència en més de 15 països, va apostar per Softeng com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de la plataforma de col·laboració empresarial en el núvol, SharePoint Online.
http://www.alsina.es Llegir més ...

Cas d'èxit de SharePoint a Friselva

Friselva és una destacada empresa del sector agroalimentari amb més de 60 anys d'experiència en el sector i dedicada al mercat internacional.

La companyia ha confiat en Softeng per a la millora i gestió de la seva intranet desenvolupada en SharePoint. El principal motiu ha estat la necessitat d'oferir als seus usuaris una eina que augmenti la col·laboració entre ells potenciant la competitivitat de l'empresa. El director IT de la companyia, Óscar Estevez, va opinar sobre l'experiència de treballar amb Softeng.

http://www.friselva.es Llegir més ...

Logo de Softeng Portal Builder

Consultoria i Enginyeria de programari: Et movem al núvol amb Office 365 i Azure, implantem SharePoint Online i desenvolupem la teva software a mida en el núvol

Política de protecció de dades    Avís legal Copyright © 2018 SOFTENG.

Tots els drets reservats | Pau Clarís, 162-164, 2a planta - 08037 Barcelona | Av. Del Doctor Arce, 14 - 28002 Madrid | ESPANYA