Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Infojobs
El director IT d'Infojobs opina sobre SOFTENG:

"En aquesta implantació és la primera vegada que hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Ens hem començat a conèixer i segur que comptarem amb Softeng per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació. Especialment vull destacar el seu acompanyament en la gestió del canvi per aconseguir l'èxit del projecte. el resultat ha estat que hem aconseguit una implementació satisfactòria de la qual ens estan demanant referència altres empreses del grup Schibsted del qual forma part Infojobs. "

Xavier Venteo


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Resum
La prestigiosa empresa de borsa d'ocupació especialitzada en el mercat espanyol, Infojobs, va implantar Microsoft Exchange Online amb l'ajuda de Softeng, com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365. La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu Director de IT, Xavier Venteo, va opinar sobre els serveis de Softeng.
Punts clau

Els serveis en línia de l'Exchange Online ofereixen a l'empresa accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, web i dispositius mòbils. Així mateix, proporciona a la companyia el control i la flexibilitat que necessita simplificant l'administració i protegint les seves dades.

Tornar al llistat ...