Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 en Macba
El responsable d'Organització i Sistemes del Museu d'Art Contemporani de Barcelona opina sobre SOFTENG:

"El MACBA necessitava modernitzar la solució de correu electrònic i dotar els nostres empleats d'eines que els permetessin una major eficiència i flexibilitat incorporant noves prestacions de missatgeria instantània i videoconferència. Per això apostem per la solucions en el núvol de Microsoft, que ens oferien la flexibilitat i l'estalvi de costos que buscàvem. la professionalitat de Softeng tant en el seu assessorament com en la implantació de les plataformes han fet que l'adaptació a l'Office 365 hagi resultat tot un èxit. Estem satisfets amb els resultats i esperem comptar amb Softeng per a futurs projectes "

Antoni Lucea


Implantació Office 365
Nom del projecte Implantació Office 365
Adreça web http://www.macba.es
Resum

El prestigiós Museu d'art contemporani de Barcelona (MACBA), està dedicat a l'exposició d'obres realitzades durant la segona meitat del segle XX. El museu va apostar per la implantació de les solucions en el núvol de Microsoft, Exchange Online i Skype Empresarial per als seus 200 usuaris amb l'ajuda de Softeng.

Punts clau

El museu requeria modernitzar la seva solució de correu i incorporar noves prestacions de missatgeria instantània i videoconferència. Els beneficis que les solucions en el núvol oferien al museu quant a estalvi de costos, augment de la productivitat i flexibilitat van ser claus per a l'aposta per l'Exchange Online i Skype empresarial.

Tornar al llistat ...