Casos d'èxit

Implantació Office 365

Coneix els casos d'èxit de l'Office 365 en els nostres clients

Cas d'èxit de l'Office 365 a Grefusa

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

http://www.grefusa.com Llegir més ...

Cas d'èxit de l'Office 365 en Grup Neuraxpharm

El Grup Invent Farma a Espanya, és un important grup farmacèutic, format per una plantilla de més de 400 empleats que desenvolupa, produeix i comercialitza principis actius i especialitats farmacèutiques genèriques amb un alt valor afegit.

La companyia ha apostat per les solucions de Softeng i Microsoft Office 365 per a modernitzar la seva solució de correu amb l'Exchange Online i potenciar la col·laboració dels seus empleats   amb SharePoint Online i onedrive.

http://https://www.neuraxpharm.es Llegir més ...

Cas d'èxit de l'Office 365 a Vueling

L'aposta de l'aerolínia Vueling pels serveis al núvol d'Office 365 i per Softeng, han derivat en un cas d'èxit que es recull en un vídeo en què Samuel Lacarta, director d'IT de Vueling, posa de manifest la seva total satisfacció amb els serveis de Softeng i en el qual es destaquen els beneficis de l'eina Lync Online i com aquesta ajuda a l'aerolínia a ser més productiva.

http://www.vueling.com Llegir més ...

Cas d'èxit de l'Office 365 a Infojobs

La prestigiosa empresa de borsa d'ocupació especialitzada en el mercat espanyol, Infojobs, va implantar Microsoft Exchange Online amb l'ajuda de Softeng, com a partner especialitzat en la suite de productivitat Office 365. La companyia va quedar molt satisfeta amb la tasca de Softeng i el seu Director de IT, Xavier Venteo, va opinar sobre els serveis de Softeng.
http://www.infojobs.net Llegir més ...

Cas d'èxit de l'Office 365 a FIATC

FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida de les persones, tant privada com professional, amb una dilatada experiència de més de 80 anys en el sector. L'aposta de la companyia per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i Skype empresarial per migrar als seus més de 850 usuaris, ha derivat en un cas d'èxit que es recull en aquest vídeo a què Jordi de Martí, CIO de FIATC, ens explica com es va desenvolupar el projecte i els beneficis que ha obtingut la companyia.  

http://www.fiatc.es Llegir més ...