Casos d'èxit

Desenvolupament de solucions en el núvol

Coneix el nostre treball

Cas d'èxit de desenvolupament en el núvol en Edicions Urano
El director general d'Edicions Urano opina sobre SOFTENG:

"Per a nosaltres la recerca d'un bon proveïdor havia de contemplar no només les garanties d'excel·lència en serveis contractats, també i més important, garantir un equip humà que ens acompanyés en el nostre procés evolutiu com a empresa. A data d'avui, ja són diversos projectes en marxa i seguim avançant conjuntament, amb la tranquil·litat d'estar en molt bones mans "

Joaquín Sabaté


Desenvolupament de solucions en el núvol
Nom del projecte Web Edicions Urano
Resum

La prestigiosa editorial Urano amb una àmplia presència internacional ia la qual pertanyen coneguts segells com Urà, Titània, Umbriel editors o empresa activa, ha confiat a Softeng el desenvolupament i disseny de tots els webs de la companyia a través de la nostra solució en el núvol, Portal Builder. Joaquín Sabaté, director general d'Edicions Urano, ens ha manifestat la seva satisfacció pels serveis prestats per Softeng.

Punts clau

L'autonomia que la solució ofereix a l'editorial per mantenir l'aspecte de la web i els seus continguts dedicant el mínim temps i sense necessitat de coneixements tècnics, proporcionen a l'empresa una millora en la seva productivitat.

Un altre punt clau és el mòdul Seu de Portal Builder amb el que Urà ha aconseguit potenciar el posicionament de la seva web en els principals cercadors.

Tornar ...