Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Desenvolupament de software
Nom del projecte Web corporativa
Resum
Fidel reflex de la imatge que identifica les seves franquícies repartides per tot el territori espanyol, la web té com a missió principal fer més proper a l'usuari l'extens catàleg de cafès de gran qualitat que ofereix en tots els seus locals, així com facilitar informació interessant i curiosa sobre el món del cafè.
Punts clau
Amb un ambient gràfic d'alta qualitat i d'acord amb l'estètica dels seus locals, la solució disposa d'una única eina per gestionar tant els continguts corporatius com la base de dades de matèries primeres i les comandes, els quals es llancen des de la zona privada exclusiva per als seus franquiciats.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.