Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Copisa Industrial
Desenvolupament de software
Nom del projecte Web corporativa CPI
Resum
Les imatges de la pàgina d'inici de la web posen de manifest l'expertise de Copisa en el muntatge i manteniment d'infraestructures industrials de tot tipus. Com a integrant del Grup, Copisa Industrial comparteix informació econòmica amb la resta d'empreses, però gestiona la seva pròpia cartera de projectes a través de Softeng Portal Builder ™.
Punts clau
A més de compartir l'estructura principal i la plataforma tecnològica sota la qual està desenvolupada amb la resta d'empreses del Grup, la galeria de projectes de Copisa Industrial ha estat especialment dissenyada, complint amb les particularitats de l'activitat que representa.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.