Casos d'èxit

Desenvolupament de software

Clínica Janer Ortodòncia
Desenvolupament de software
Nom del projecte Web corporativa
Resum
Web corporativa i zona exclusiva habilitada perquè els pacients puguin consultar de manera segura qualsevol dada relacionada amb el seu expedient: indicacions, receptes, aparells d'ortodòncia amb què es tracta, etc.
Punts clau
Disposa d'un sensacional gestor de continguts que permet al client mantenir fàcilment tota la informació corporativa de la web, els casos pràctics i l'evolució dels tractaments als seus pacients. Igualment, es va integrar una potent prestació que permet dissenyar i enviar butlletins informatius per email.
Tornar al llistat ...

Sobre Softeng

Softeng és una consultoria i enginyeria de programari té com a missió ajudar les empreses a incrementar el seu avantatge competitiu optimitzant els seus sistemes, millorant la seva productivitat i impulsant la innovació.

Per aconseguir-ho, acompanya als seus clients amb seguretat en la seva transformació digital, movent els seus sistemes clàssics a Microsoft 365 i Azure optimitzant, modernitzant el seu lloc de treball per millorar la productivitat i protegint les seves empreses davant fugues de dades i ciberamenaces, amb innovació.

On som?

Barcelona (Central)
Pau Clarís, 162-164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+34 93 237 59 11

veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+34 91 761 02 80

veure mapa

Logo PortalBuilder

Copyright © 2020 SOFTENG.