31/1/2013 publicat per: Softeng

013113_1452_Sacaprovech1.png Si coneixes el servei d'emmagatzematge personal en el núvol SkyDrive destinat al consumidor final, amb la versió Pro et sentiràs com a casa. SkyDrive Pro és el servei d'emmagatzematge de documents que les organitzacions faciliten als seus empleats, una aplicació client que s'ofereix tant en les implementacions locals d'Office 2013 com en diversos plans de la versió Cloud en Office 365 i que pot connectar tant amb SharePoint 2010 com amb SharePoint 2013, la nova versió de la plataforma de col · laboració.
SkyDrive Pro permet als usuaris sincronitzar en el núvol seus documents de treball de SharePoint i disposar-ne sense connexió quan es troben fora de l'oficina des de múltiples dispositius, incloent mòbils i tabletes.

Treballar amb documents en SkyDrive Pro és molt senzill: Pots Edita, sincronitzar, compartir i col · laborar de manera simple i intuïtiva.

Pots obrir un arxiu de Word, Excel, PowerPoint o One Note directament des del navegador.

SkyDriveProPantalla.png


SkyDrive Pro reemplaça a SharePoint Workspace
Les versions anteriors de SharePoint depenien d'un espai de treball anomenat Workspace, una aplicació client de SharePoint 2010 que habilitava la sincronització en temps real del contingut d'escriptori amb documents i llistes de SharePoint. Ara, la versió de SharePoint 2013 depèn de SkyDrive Pro que ofereix major sincronització dels documents. Els empleats de la teva empresa poden sincronitzar fàcilment el contingut en línia i sense connexió amb un lloc de SharePoint i beneficiar-se de les prestacions de SharePoint com la co-autoria de documents entre usuaris, control de versions i fluxos de treball.
Per als que hem usat Workspace, la simplicitat de la sincronització amb SkyDrive Pro és un gran avanç i un motiu més per utilitzar SharePoint 2013 com gestor documental.

En definitiva, SkyDrive Pro és un producte molt complet que ja era bo de per si en la seva versió de llar.

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc