1/6/2017 publicat per: Softeng

Seguridad y control para tu empresa con Windows 10 E3

Les amenaces de seguretat són un dels problemes més greus que han d'afrontar les empreses avui en dia. Per això, des Softeng, estem compromesos per donar solucions als nostres clients en aquesta àrea, així com continuar informant al nostre blog sobre com la tecnologia, el núvol de Microsoft i la nostra experiència, pot ajudar-te en aquest camí tan important i alhora complex.

En aquest post ens centrarem en Windows 10 Enterprise, ja que protegir els equips és un dels pilars fonamentals per millorar la seguretat a les empreses. En efecte, Microsoft ha aconseguit crear amb Windows 10 el sistema operatiu més segur de la història .. ajudant així a protegir el dispositiu, la identitat, la informació ia prendre decisions proactives davant de qualsevol situació d'amenaça, cobrint més o menys aspectes segons es tracti de la versió Pro, Enterprise E3 o Enterprise E5.

Començant per Windows 10 Pro, aquesta versió inclou funcionalitats de seguretat bàsiques com: Seguridad y control para tu empresa con Windows 10 E3

  • Windows Hello: És el mètode d 'accés sense contrasenya que t'ofereix la forma més ràpida i segura de desbloquejar els teus dispositius Windows, mitjançant reconeixement biomètric (reconeixement de l'empremta dactilar, facial i de l'iris).
  • BitLocker: Et permet xifrar el contingut protegint les dades del teu equip en el cas de pèrdua o robatori del dispositiu.
  • Windows Information Protection (WIP): Permet al teu organització controlar l'ús de dades corporatives en dispositius i aplicacions personals segons les polítiques que hagis definit en el teu MDM (Movile Device Management). Això permet, esborrar en remot només les dades corporatius en cas de pèrdua / robatori de dispositiu i / o baixa d'usuari de l'empresa així com evitar fugues d'informació, impedint que els usuaris puguin copiar / descarregar informació corporativa en aplicacions personals.
  • Arrencada segur de Windows: L'arrencada segur de Windows 10, usat en conjunt amb l'arrencada segur UEFI, ajuda a garantir que l'equip s'iniciï amb seguretat i que durant el procés d'arrencada només es pugui executar programari de confiança.

No obstant això, les funcionalitats anteriors acaben sent insuficients per fer front a les amenaces més perilloses. És per això que la versió Windows 10 Enterprise E3 afegeix una capa addicional de seguretat, arribant a una protecció màxima amb Windows 10 E5 (sobre la qual parlarem en el següent post).

Funcionalitats de seguretat exclusives de Windows 10 Enterprise E3

La versió Windows 10 Enterprise E3 ofereix capacitats exclusives i avançades de protecció superior a la Pro i dirigides als dispositius, identitats, aplicacions i informació sensible de les empreses. Així mateix, Windows 10 Enterprise està disponible com a servei en el núvol amb una senzilla i flexible subscripció mensual (5 dispositius per usuari), perquè les empreses puguin aprofitar la innovació constant de Microsoft.

 

Descubre Windows 10, el principal aliado de las empresas Protecció davant les amenaces de seguretat modernes

El panorama actual de les amenaces de seguretat és el d'unes amenaces agressives i tenaços. Per aquest motiu, Microsoft ha realitzat grans inversions en Windows 10 per convertir-lo en el sistema operatiu de Windows més resistent a malware fins a la data.

  • Credential Guard: És una funcionalitat que protegeix les identitats i credencials corporatives, emmagatzemant i xifrant informació de connexió en un contenidor separat al qual només el programari del sistema pot accedir. Si algú pren el control del teu equip, no podrà entrar en la teva xarxa ni copiar dades o fer mal, ja que a més el sistema va a demanar una credencial que està emmagatzemada al PC + Un altre factor d'autenticació que pot ser: Pin, empremta dactilar o trucada de telèfon per comprovar que la persona que s'autentica sigui qui diu ser.
  • Device Guard: Amb aquesta funcionalitat Microsoft ha canviat la manera en què el sistema operatiu administra les aplicacions que no són de confiança, permetent únicament l'execució d'aplicacions de confiança aprovades pel departament d'IT, la qual cosa dificulta que el malware travessi les seves defenses.
  • AppLocker: És una nova funcionalitat similar a DeviceGuard però en lloc de fer-ho a nivell de dispositiu, permet crear regles per autoritzar o denegar l'execució d'aplicacions a nivell d'usuaris o grups.

En aquest article hem fet un repàs de les funcionalitats de seguretat i gestió avançades més destacades que inclou Windows 10 en les seves versions empresarials. En el proper article us parlarem sobre Windows 10 Enterprise E5 , l'oferta més recent per als clients que vulguin aprofitar totes les prestacions de E3 més la protecció contra amenaces avançada de Microsoft Defensar ATP .

Vols saber més? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més!

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc