10/7/2013 publicat per: Softeng

546f53a4-f13f-4ce0-8007-19e0d1167ffd.png L'èxit de Yammer

Com sabeu, Yammer és una xarxa social empresarial dissenyada perquè els empleats es comuniquin i col · laboren millor entre si. Prova del seu èxit són les xifres que mostren el creixement i l'acollida de la xarxa social per part de les empreses:

 • Els usuaris registrats s'han incrementat en un 55%, a gairebé 8 milions.
 • L'activitat dels usuaris (mesurats per missatges, grups i arxius) s'ha duplicat
 • Les subscripcions de pagament han crescut més d'un 200% any rere any.

Full de ruta establert per Microsoft per a la integració Yammer amb Office 365

Fase 1-Integració bàsica
Des de principis d'aquest mes, els clients de l'Office 365 poden reemplaçar el subministrament de notícies (newsfeed) de SharePoint Online pel de Yammer. Aquesta nova capacitat millora l'experiència social que ens proporciona SharePoint, una mica limitada i que per a moltes organitzacions podia resultar insuficient.

Microsoft proporciona una guia útil sobre com fer el canvi que pots consultar aquí

Fase 2 - Connexions més profundes
Durant la tardor Microsoft llançarà una nova actualització que permetrà una integració més profunda amb la xarxa social:

 • Inici de sessió únic per a tots dos productes així com l'addició de l'enllaç a Yammer al portal d'administració de l'Office 365 i en la barra de navegació.
 • Capacitats per editar documents de Word, Excel i PowerPoint des del navegador a través d'Office Web Apps.
 • Traducció de missatges i converses en temps real amb el sistema de traducció automàtica, Microsoft translator que abasta 39 idiomes

Fase 3-Experiències connectades
Microsoft seguirà treballant en noves millores socials, que s'aniran anunciant a mesura que ens endinsem en el 2014, i que pretenen fer de Yammer l'eina de comunicació principal de l'empresa. Perquè et facis una idea dels plans de futur de Yammer, aquí estan alguns dels projectes actualment en desenvolupament:

 • Integració de recerca de SharePoint: Possibilitat de cercar converses de Yammer
 • Millores de missatgeria Yammer: Millora de l'experiència d'usuari de Yammer afegint la possibilitat d'enviar missatges a diversos grups alhora.
 • Integració amb Exchange Online: Microsoft treballa perquè puguis utilitzar Yammer i el correu electrònics junts. Podràs fer seguiment d'un tema de Yammer, respondre a missatges i participar en converses a través del correu electrònic.
 • Integració amb Lync Online. Capacitats de missatgeria instantània, veu i vídeo.
 • Comunicació externa. Millores en la infraestructura de missatgeria per facilitar l'addició d'usuaris externs a l'empresa a les converses de Yammer.
 • Les aplicacions mòbils. Els dispositius mòbils ja són un mitjà per a utilitzar Yammer, de fet Microsoft va anunciar a primers de juny una aplicació gratuïta de RSS per als usuaris de Yammer, llista per a baixar en el lloc web de Windows Store. No obstant, la companyia treballa per millorar l'experiència de l'usuari en Windows 8, Ipad, Iphone i Android.

He de fer el canvi a Yammer?

El primer pas de la integració amb Yammer és opcional per als clients. Tanmateix, Microsoft ens suggereix que fem el canvi amb aquestes paraules de Christophe Fiessinger, product màrqueting manager de la divisió d'Office de Microsoft "La nostra recomanació és usar Yammer, ja que és la nostra major aposta en la part social de l'empresa i ens trobem compromesos a fer-la nostra capa social per sota de tots els nostres productes "

En conclusió, Office 365 i Yammer et permetran transformar la comunicació i col · laboració dels empleats de la teva empresa, disposant de les millors i més innovadores idees en la teva organització. Aposta per això!

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc