28/3/2014 publicat per: Softeng

Proteger archivos importantes desde Office - Parte II (IRM)

Protegint documents sensibles des de Microsoft Office

Tal com us explicàvem fa uns dies, IRM és una eina que plenament encripta i protegeix la informació sensible d'accessos no autoritzats.

En el capítol d'avui parlarem sobre com IRM costat de Microsoft Office, ajuda a les empreses i als usuaris d'aquestes, a satisfer dues necessitats fonamentals:

  • Restringir permisos per informació confidencial: IRM ajuda a evitar l'accés no autoritzat i l'ús no permès de la informació confidencial.
  • Integritat, control i privacitat de la informació: Els empleats d'una empresa solen treballar amb informació confidencial. Amb l'ús d'IRM, els empleats no depenen de la discreció dels altres per garantir que el material confidencial romangui dins de l'empresa ja que elimina la possibilitat que els usuaris reenviïn, copiïn o imprimeixin informació confidencial.

Proteger archivos importantes desde Office - Parte II (IRM)

En aplicacions com Word, Excel i PowerPoint pots utilitzar l'administració de drets per a restringir l'accés als documents als usuaris de l'Office 365 de la teva organització.

Aquestes són algunes de les opcions disponibles de protecció per als documents:

  • Evitar la possibilitat que els usuaris puguin imprimir, fer una captura de pantalla, copiar o modificar un document, llibre o presentació
  • Evitar que persones externes a l'empresa puguin obrir el document, llibre o presentació, encara que ho tinguin físicament.
  • Establir una data de caducitat per als permisos. Després de vèncer la data, els usuaris ja no podran accedir al document, llibre o presentació
  • Establir una configuració per defecte per als documents amb permís restringit.
  • Permetre als usuaris amb permís assignat que sol · licitin opcions de permisos especials.
  • Requerir als usuaris que s'autentifiquin per accedir al document.

En el proper article de IRM us parlarem sobre com protegir correus electrònics enviats a usuaris de la nostra organització.

Vols tenir una visió global de com funciona IRM i Office 365?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc