26/1/2021 publicat per: Softeng

Microsoft Teams: La nueva herramienta de colaboración de Office 365

Microsoft Teams és l'eina estrella de col·laboració usada per la majoria d'empreses de l'món, havent aconseguit un èxit sense precedents. No obstant això, Microsoft no es conforma "només" amb això i en els últims mesos ha accelerat l'evolució de Teams sense descans incloent moltes capacitats que permeten a les empreses oferir un lloc de treball més modern i segur per als seus empleats i integrant, gràcies a l' resta de productes inclosos en Microsoft 365, possibilitats com la digitalització i automatització de processos, millorant d'aquesta manera la productivitat i eficiència de tota l'organització. En definitiva, Teams costat de Microsoft 365, s'han convertit en una plataforma que simplifica el complex engranatge de qualsevol organització, impulsant així la transformació digital de les empreses. En aquest article, us mostrem una foto molt resumida i actualitzada de què permet Microsoft Teams a dia d'avui, com a introducció i aperitiu a l'proper webinar en què us mostrarem en detall les novetats més interessants que ens porta!

Microsoft Teams: La nueva herramienta de colaboración de Office 365 Com la majoria sabeu, Microsoft Teams és un espai de treball basat en xat de Microsoft 365 dissenyat per millorar la comunicació i col·laboració dels equips de treball de les organitzacions, re forçant les funcions col·laboratives de la plataforma en el núvol de Microsoft. Des del seu llançament a tot el públic fa més de 3 anys, prop de 155 milions d'usuaris per a més de 600.000 empreses han descobert el treball en equip gràcies a Teams.

Teams està integrat de manera natural amb Microsoft 365 i basat en els Grups de Microsoft 365, el servei transversal per a la col·laboració entre usuaris. L'eina reuneix en un espai comú les aplicacions de col·laboració necessàries per treballar en equip i amb les que podràs treballar amb: xats individuals i grupals, converses d'equip, videoconferències, notes, accés a contingut compartit, Office Online, Planner i altres característiques que repassem en aquest article.

Un centre de treball extensible i personalitzable per als equips

Microsoft Teams ofereix la possibilitat d'utilitzar les aplicacions de Microsoft 365 personalitzant l'entorn segons les necessitats del teu equip. Amb Teams els usuaris d'un equip poden:

 • Realitzar xats de grup o privats per mantenir converses de grup amb pocs membres.
 • Crear equips de treball per mantenir converses amb grups específics de persones sobre temes concrets, així com per compartir informació i fitxers.
 • Veure el contingut i l'historial de xat des dels inicis de la conversa i en qualsevol moment.
 • Inicia reunions de vídeo i / o veu amb fins a 300 persones de forma simultània.
 • Realitzar esdeveniments en viu en streaming per a audiències de fins a 10.000 persones.
 • Obtenir accés instantani a tot el contingut compartit, les eines de col·laboració, els usuaris i les converses a través dels canals dels equips i les seves pestanyes.
 • Afegir accessos ràpids als documents, als llocs web ia les aplicacions que es facin servir amb freqüència, tant per a un mateix com per als equips de treball.
 • Accés a notes i documents gràcies a la integració amb OneNote i SharePoint Online.
 • Treballar amb documents d'Office Online directament des Teams.
 • Planificar tasques gràcies a la integració amb Planner, el gestor de tasques de Microsoft 365.
 • Afegir informes de Power BI.
 • Gaudir d'un espai comú de treball amb interfície web i per a dispositius mòbils.
 • A l'estar basat en grups, permet a l'usuari moure d'una plataforma de col·laboració a una altra fàcilment.
 • Afegir components pròpies de la plataforma, com Yammer, i serveis de tercers, com, per exemple, fonts d'RSS, Canal de notícies de Bing o Twitter.

Microsoft Teams: La nueva herramienta de Office 365 para grupos de trabajo

Concentrador dels processos organitzatius i de negoci

Microsoft Teams, entre d'altres funcionalitats, també permet integrar processos de negoci de l'organització en els equips de treball gràcies a les eines addicionals de gestió de tasques i d'aprovacions que ofereix Microsoft Teams.

Les aprovacions en Microsoft Teams permeten a tots els usuaris, des dels treballadors de primera línia fins als empleats de la seu corporativa, crear, administrar i compartir aprovacions fàcilment des d'un sol lloc.

D'altra banda, el servei de Teams permet integrar aplicacions pròpies de l'organització, ja siguin desenvolupades en codi i desplegades per la pròpia empresa, com implementades amb les eines de Power Platform.

Microsoft Teams: La nueva herramienta de colaboración de Office 365

L'entrada de visitants

Des del seu llançament fa més de 3 anys, Microsoft ha continuat treballant per millorar l'eina i respondre a les peticions dels usuaris. Una de les de les més aplaudides és l'accés a convidats i col·laboradors externs. Amb aquesta funcionalitat, els usuaris de l'Office 365 poden afegir a l'equip a persones de fora de la seva organització perquè aquestes puguin participar en converses d'equips, unir-se a reunions o col·laborar en documents dins de l'entorn de Teams de l'organització, entre moltes altres funcions .

Els comptes de convidats s'afegeixen i gestionen mitjançant Azure AD a través de la col·laboració B2B, oferint a les empreses el màxim nivell de seguretat i granularitat.

Un espai de treball segur

Microsoft Teams proporciona les característiques de seguretat i compliment empresarials que Microsoft 365 ofereix als seus clients:

 • Àmplia compatibilitat amb els estàndards de compliment.
 • Xifrat de dades en tot moment, en repòs i en trànsit.
 • Autenticació multi-factor per a una protecció d'identitats millorada.
 • Detecció d'informació confidencial i converses conflictives.

Teams s'inclou en els plans Microsoft 365 Enterprise i Business.

Com ja vam avançar quan vam publicar el primer article sobre Microsoft Teams, aquesta eina de comunicació i col·laboració ha millorat de forma molt significativa la forma de treballar dels equips de treball i, en conseqüència, la seva productivitat.

El recorregut de Microsoft Teams encara és llarg i la gran varietat d'innovacions que s'incorporen cada mes a l'servei ofereixen un món nou de possibilitats per a la digitalització de les organitzacions.

Treu el màxim partit a Microsoft Teams ia les eines de Microsoft 365 amb Minerva

Des Softeng volem ajudar a les persones a impulsar la seva destresa digital millorant les seves capacitats en l'ús d'eines modernes i eficaces com Microsoft Teams, per aquesta raó hem creat Minerva.

Minerva és una aplicació desenvolupada per Softeng, i integrada en Microsoft Teams, orientada a l'autoaprenentatge dels serveis i funcionalitats de Microsoft 365, així com d'alguns trucs i recomanacions per a ser més productiu i treballar de forma més segura en el teu dia a dia.

L'aplicació ofereix continguts elaborats per Softeng amb una alta qualitat de producció i realitzats amb eines professionals. Els materials són en la seva major part vídeos de molt poca durada (3 minuts de mitjana) i orientats a casos d'ús molt pràctics i senzills perquè l'usuari aprengui de forma àgil les funcionalitats més importants de cadascuna de les eines de Microsoft 365.

Microsoft Teams: La nueva herramienta de colaboración de Office 365

Tal com et vam avançar a l'començament d'aquest article, estem treballant en un esdeveniment digital en el qual et mostrarem en detall les novetats més interessants de Microsoft Teams. En uns dies anunciarem la data així que roman atent a les nostres xarxes socials 😉

Vols saber més sobre Teams i el nostre portal de formació Minerva? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc