16/9/2015 publicat per: Softeng

Microsoft ofrece a los clientes de Office 365 una solución completa de comunicación con las nuevas capacidades de Skype empresarial

El passat abril Microsoft llançava la plataforma de comunicació Skype Empresarial com a substituta de Lync Online, oferint el millor del món de consum i del professional: la senzillesa d'ús de Skype utilitzat per milions de persones per connectar-se amb amics i familiars de tot el món, juntament amb l'empresarial Lync Online, usada per milions d'empreses i que ofereix robustes característiques de presència, missatgeria instantània i videoconferència.

 

Ara, Microsoft ha llançat noves capacitats per Skype empresarial que converteixen la plataforma de comunicacions unificades de l'Office 365 en una solució encara més poderosa.

 

 

Vegem el que ve ....
Microsoft inclourà 3 nous serveis, disponibles ja en versió preliminar i que us detallem a continuació:

Skype Meeting Broadcast
Aquest nou servei disponible per a clients de l'Office 365 a nivell global, permet realitzar una reunió a través d'internet per a un màxim de 10.000 assistents que poden unir-se des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, i interactuar en la reunió.

Aquest nou servei et permetrà produir, assistir i difondre reunions per a grans audiències en línia i acollir grans reunions virtuals com ara els webinars públics.

 

Microsoft ofrece a los clientes de Office 365 una solución completa de comunicación con las nuevas capacidades de Skype empresarial


Conferències des de telefonia tradicional (xarxa pública / PSTN)
Aquesta nova funcionalitat permet a usuaris convidats a una reunió unir-se a aquestes marcant un telèfon fix o mòbil a través de l'accés telefònic tradicional i sense necessitat de disposar d'accés a internet. Aquesta solució de moment només està disponible per als clients de l'Office 365 dels EUA.


Centraleta en el núvol (Cloud PBX amb trucades PSTN)
Aquest servei ens permet gestionar les trucades (rebre i enviar trucades, desviar, Bústia de veu) a través de skype empresarial. De moment a Espanya les funcionalitats d'aquest nou servei són les bàsiques, els serveis de trucada en espera o música no estan disponibles.

Els plans de trucada se segueixen contractant amb el nostre proveïdor habitual, en l'actualitat als Estats Units Microsoft està oferint també els plans de trucada però per a la resta del món encara no hi ha dates de disponibilitat.

 

Vols descobrir Skype per a empreses i Office 365?

Sí, vull

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc