23/9/2019 publicat per: Softeng

Microsoft 365 Enterprise: Una solución completa e inteligente que permite a todos ser creativos y trabajar juntos de forma segura.

Dins el procés de digitalització de les empreses està tenint cada vegada més importància la transformació de l'entorn en què es desenvolupa el treball. Ja no importa des d'on es realitza, ni quan, ni des de quin dispositius, de manera que la mobilitat esdevé una peça important. La clau de l'èxit de qualsevol empresa ha d'estar enfocada a aconseguir que els treballadors siguin més productius i que tinguin més flexibilitat, col·laborant de manera segura i d'aquesta manera puguin crear valor i innovació per a l'empresa.

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise és el vaixell insígnia de l'estratègia de Microsoft per impulsar aquesta nova cultura de treball, una plataforma que inclou Office 365, Windows 10 Enterprise i Enterprise Mobility + Security (EMS), el conjunt més complet de col·laboració, anàlisi i seguretat, que aplica intel·ligència artificial al dia a dia dels treballadors per facilitar la productivitat.

Microsoft 365 Enterprise està dissenyat per al treball en equip, en un món laboral descentralitzat i altament mòbil que exigeix solucions que reuneixin a les persones, la informació i l'anàlisi amb seguretat, satisfent les necessitats de les grans organitzacions (més de 300 usuaris). Concretament Microsoft 365 Enterprise:

 • Proporciona el conjunt més ampli i complet d'aplicacions i serveis per al treball en equip, donant a les persones flexibilitat i mobilitat amb l'elecció en com es connecten, comparteixen i comuniquen.
 • Ajuda a salvaguardar la informació confidencial i la propietat intel·lectual de la teva empresa amb seguretat intel·ligent incorporada.
 • Capacita els treballadors per treballar en qualsevol lloc i dispositiu.
 • Ajuda a gestionar entorns IT complexos, a causa que està tot Integrat per la simplicitat.
 • Permet obtenir informació més detallada a partir de les teves dades per prendre millors decisions.

 

Microsoft 365 Enterprise: Una solución completa e inteligente que permite a todos ser creativos y trabajar juntos de forma segura.

col·laboració

Inclou les millors eines de col·laboració incloses a l'Office 365 Enterprise que ajuden a la teva empresa a:

 • Potenciar la comunicació i col·laboració entre les persones de la teva organització, impulsant la seva productivitat.
 • Treballar millor en equip, col·laborant des de qualsevol lloc i dispositiu.
 • Optimitzar processos de treball.
 • Amb les comunicacions unificades, podràs estendre, duplicar o redundar tota la infraestructura de comunicacions de l'empresa al núvol i estendre-més amb la integració amb Microsoft Teams.
 • Connecta amb tota l'empresa a través de Yammer.
 • Treballa de forma natural amb entrades de llapis, veu i funcions tàctils.

Microsoft 365 Enterprise: Una solución completa e inteligente que permite a todos ser creativos y trabajar juntos de forma segura.

Gestió segura de dispositius
Ofereix les eines necessàries per administrar els dispositius dels teus empleats de manera eficient i segura, ajudant-te a:

 • Gestionar de manera remota els dispositius davant robatoris, pèrdues i baixes dels empleats amb Microsoft Intune.
 • Aplicar polítiques de seguretat per protegir les dades empresarials en tots els dispositius, inclosos els PC amb iOS, Android i Windows.
 • T'ofereix drets d'actualització a Windows 10 Enterprise des versions Windows 7, Windows 8 i Windows 8.1 Pro
 • Configura els equips per instal·lar automàticament les aplicacions i actualitzacions de l'Office i Windows 10 Enterprise amb Autopilot.
 • Fer complir la protecció contra malware per ajudar a mantenir els dispositius de Windows 10 fora de perill de virus, spyware i altre programari maliciós.

 

Microsoft 365 Enterprise: Una solución completa e inteligente que permite a todos ser creativos y trabajar juntos de forma segura.

Seguretat Intel·ligent i compliment

 

Microsoft 365 Enterprise et proporciona una protecció completa (amb tecnologia de Microsoft Intelligent Security Graph) per oferir-te:

 • Protecció completa d'identitats, aplicacions, dades i dispositius.
 • Protecció avançada contra bretxes de seguretat en dispositius i servidors (mitjançant Microsoft Defensar ATP).
 • Protecció contra amenaces sofisticades ocultes en arxius adjunts i enllaços de correu electrònic, amenaces de dia zero, Ransomware i altres intents de malware avançat.
 • Prevenció de Shadow IT i control d'ús d'aplicacions núvol no autoritzades.
 • Agilitza el compliment de la norma GDPR amb capacitats avançades de compliment i administració del govern.
 • Controla qui té accés a la informació de l'empresa amb la possibilitat de fer seguiment de totes les activitats que es duen a terme amb les dades compartides, veure des d'on s'ha obert un document i revocar l'accés de forma remota en qualsevol moment.
 • Assegura les teves dades empresarials davant fuites accidentals o intencionades, protegint l'ús compartit de les teves dades confidencials dins i fora de l'organització i aplicant polítiques de prevenció de pèrdua de dades.
 • Classificat com a núvol il·limitat i polítiques de conservació a llarg termini per garantir que el correu electrònic mai es perdi.

Microsoft 365 Enterprise: Una solución completa e inteligente que permite a todos ser creativos y trabajar juntos de forma segura.

Anàlisi i intel·ligència

Microsoft 365 Enterprise, en la seva edició superior, inclou capacitats de Power BI que t'ajuden un valor empresarial significatiu a partir de les teves dades, traient-li partit també a la plataforma de Power Apps.

 • Transforma les dades en impactants objectes visuals i comparteix en qualsevol dispositiu.
 • Explora i analitza visualment les teves dades en temps real, en l'entorn local i en el núvol, tot en una sola vista.
 • Col·labora en panells personalitzats i descobreix noves tendències en les teves dades a través d'informes interactius.

llicenciament

Microsoft 365 Enterprise ofereix 3 edicions:

Microsoft 365 E3
Aconsegueix accés a productes clau i característiques de Microsoft per millorar la productivitat de l'àrea de treball i impulsar la innovació de forma segura. Aquesta edició inclou: Office 365 Enterprise E3, Windows 10 Enterprise E3 i Enterprise Mobility + security E3 (EMS)

Microsoft 365 E5
El pla més complet amb el qual obtindràs accés als últims productes i característiques amb Microsoft, afegint una capa superior de seguretat avançada amb Microsoft Defensar ATP, veu i eines d'anàlisi de dades. Aquesta edició inclou Office 365 Enterprise E5, Windows 10 Enterprise E5 i EMS E5

Microsoft 365 F1
La integració dels anomenats "Fist line workers" o treballadors de primera línia, que treballen permanentment en mobilitat amb la resta de l'empresa, és una part molt important en l'èxit de la nostra estratègia de transformació digital. Aquests treballadors no solen tenir accés a la tecnologia adequada, per compartir idees, dades i informació amb la resta dels companys de l'oficina i així ser més productius, així que connectar-los de manera eficient a les eines de col·laboració, millorarà els processos de la empresa.

 

En definitiva, Microsoft 365 Enterprise t'ofereix una àrea de treball moderna i altament segura per als empleats, que impulsa el treball en equip i la col·laboració amb seguretat intel·ligent.

Vols saber més sobre Microsoft 365 Enterprise? Contacta amb nosaltres!

Sí, vull saber més

 

 

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc