29/7/2015 publicat per: Softeng

Ya está aquí el nuevo sistema operativo de Microsoft, Windows 10 Microsoft llança avui mateix l'última i més avançada versió del seu sistema operatiu, Windows 10, que combina els millors elements de Windows 7 i Windows 8 i nombroses novetats. La nova versió arriba a més de 190 països en forma d'actualització gratuïta per als usuaris de tinguin les versions 7, 8 i 8.1 del sistema operatiu.

El sistema operatiu es podrà executar en més dispositius que mai: Ordinadors, dispositius mòbils (portàtils, tauletes i telèfons mòbils), consoles, televisions i wearables (ulleres, rellotges o polseres intel·ligents).

La companyia ha anunciat que aquesta nova versió suposa un gir total del seu sistema operatiu, complint amb el seu objectiu d'oferir una informàtica més personal, definida per la confiança en com protegeixen i respecten la informació personal dels seus usuaris, potenciant l'experiència de mobilitat a través de la seva àmplia gamma de dispositius mòbils i oferint interaccions naturals amb tots els dispositius, entre les que es troben la veu, el tacte i els hologrames.

Principals novetats
Entre les seves nombroses novetats destaquem la volta del tradicional menú inici de versions anteriors, el nou navegador Edge, el que suposa la desaparició del clàssic explorer, i Cortana, l'assistent de veu de Microsoft equivalent a Google Now ja Siri, d'Apple:

  • Menú inici: Windows 10 reintrodueix el menú d'inici a través del qual els usuaris podran accedir a les aplicacions i funcions que més utilitzen i que havia desaparegut en l'actualització anterior del sistema operatiu.
  • Microsoft Edge: és un navegador creat des de zero, dissenyat per fer tasques en línia de noves formes, amb anotacions integrades a la web - a través del teclat o l'escriptura manual - per compartir comentaris, i una vista que fa la lectura de llocs web, més ràpida i senzilla. Amb Cortana integrat, Microsoft Edge ofereix resultats i contingut de manera ràpida, basats en els seus interessos i preferències.
  • Cortana: L'assistent de veu de Microsoft aprèn les preferències de l'usuari per brindar recomanacions rellevants, accés ràpid a informació i recordatoris importants. La interacció és natural i fàcil a través de la veu o l'escriptura.

Ya está aquí el nuevo sistema operativo de Microsoft, Windows 10 Actualització esglaonada
Els primers que rebran l'actualització a Windows 10 seran els usuaris pertanyents al programa de Windows Insider que han estat provant les versions preliminars del sistema operatiu. Després, Microsoft continuarà habilitant l'actualització gratis a Windows 10 als usuaris que van reservar la seva còpia a través de la icona que apareixia en Windows 7 o Windows 8.1. Si vols més informació sobre com i quan poder descarregar Windows visita la pàgina que Microsoft ha destinat al nou sistema operatiu

Si vols saber més sobre Windows 10, pots visualitzar aquest vídeo:

Havent usat el sistema operatiu des de fa 6 mesos dins d'un programa especial per a partners de Microsoft, des Softeng hem de reconèixer que Microsoft ha realitzat un treball fenomenal amb aquesta nova versió i li augurem un èxit rotund.

Els que teniu una versió legal de Windows 7 i Windows 8, no us penedireu ... Aprofiteu l'oportunitat !!

Bon estiu i gaudiu de Windows 10! :)

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc