31/3/2014 publicat per: Softeng

Cómo activar Office 365 en iPad Si ets un usuari d'iPad que ja té una subscripció d'Office 365 ara ja pots treballar amb els teus aplicacions d'Office des del teu dispositiu d'Apple.

La versió de Word per iPad és compatible amb tots els arxius que poden obrir-se en la versió de Windows i adaptada a la pantalla del teu iPad.

En el cas de la versió d'Excel arriba amb una interfície preparada per iPad permet visualitzar i editar la informació d'una manera molt més clara. Finalment, PowerPoint permet crear i editar presentacions i fins i tot crear èmfasi simulant un punter làser o recalcant coses en tocar a la pantalla de l'iPad.

No obstant això, perquè puguis treballar amb els teus noves aplicacions hauràs de tenir una subscripció de l'Office 365 que inclogui Office tal com t'expliquem a continuació:

Per a cada aplicació, simplement obre un document i clica a l'Activa que apareix a la barra superior de color groc i seguidament entra les teves credencials d'accés a l'Office 365:

Cómo activar Office 365 en iPad

Després d'activar tindràs accés a totes les característiques completes de la suite com ara visualitzar, imprimir, crear i editar documents.

Visualitza els vídeos tutorials de Microsoft en els quals ens mostren com activar Office 365 i com treballar amb Word, Excel i PowerPoint des del teu iPad

Veure vídeos

Si no poguessis activar les aplicacions, pot ser que la teva subscripció no inclogui Office.

Vols saber més sobre els plans d'empresa de l'Office 365 que inclouen Office per iPad?

Sí, vull saber més

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc