22/1/2013 publicat per: Softeng

CCloudServices.png ada vegada més empreses decideixen migrar els seus servidors al núvol amb l'objectiu d'obtenir més flexibilitat, reduir costos operatius i eliminar inversió, beneficiant així de totes els aspectes financers i tècnics que envolten al núvol. El núvol és també la resposta a la necessitat de millorar la seguretat i disponibilitat de les aplicacions, sense necessitat d'invertir.

Amb Windows Azure, les empreses obtenen una plataforma flexible, sòlida i segura, que permet disposar de servidors i emmagatzematge com a servei en centres de dades administrats per Microsoft.

Infraestructura a la teva mida, sense inversió en servidors

Amb Windows Azure Virtual Machine, pots tenir els servidors que necessitis, amb la capacitat que es requereix en cada moment, en alta disponibilitat i formant part de la teva xarxa com si estiguessin físicament en la teva empresa. Els principals avantatges són:

  • Reducció de costos: Respecte a l'opció d'invertir en adquirir i mantenir el maquinari en la teva empresa, l'opció del núvol presenta un important estalvi en consum energètic, suport i manteniment.
  • Flexibilitat: El núvol et permet obtenir més o menys recursos / potència de servidor segons la necessitat real de cada moment, pagant només per l'ús real de sistema.
  • Urgències, en minuts: A diferència d'adquirir servidors o optar per altres solucions en proveïdors d'internet clàssics, comptar amb un nou servidor en Windows Azure requereix només de minuts.
  • Disponibilitat: La informació està replicada en com a mínim 3 ubicacions físiques, el que assegura que en cas d'algun problema, les dades sempre estaran disponibles.
  • Seguretat: Habitualment, les mesures de seguretat més sofisticades estan fora de l'abast de la majoria d'empreses. No obstant això, les normes de seguretat que compleixen els datacenters de Microsoft proporcionen als clients la confiança que les seves dades estaran més protegits que en cap lloc.

En Softeng t'oferim una estratègia integral cloud personalitzada segons les teves necessitats i t'ajudem a gestionar i connectar de manera segura la xarxa corporativa de la teva organització amb els servidors que decideixis tenir en el núvol.

Què et sembla?

<< tornar a l'bloc
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp
Cognoms *
Càrrec *
Nº empleats *
Enviant...

Vols rebre els articles al teu correu?


Suscripciones al Blog Rss del Bloc