3/3/2014
Zeppelin TV aposta pel núvol amb Softeng i Microsoft Office 365
Zeppelin TV aposta pel núvol amb Softeng i Microsoft Office 365
La prestigiosa productora de televisió Zeppelin TV, va apostar per Softeng per a la implantació d'Office 365 i tots els seus usuaris ja fan servir el seu correu al núvol amb l'Exchange Online.

Els serveis en línia de l'Exchange Online ofereixen Zeppelin TV accés enriquit, senzill i més segur a correu electrònic, calendari, contactes i tasques a través de pc s, la web i dispositius mòbils. Així mateix, proporciona a la companyia el control i la flexibilitat que necessita simplificant l'administració i protegint les seves dades.

Miguel Angel Hernández, el director d'IT de Zeppelin TV va opinar el següent sobre nosaltres "Ens va costar molt decidir-nos a canviar el nostre sistema tradicional de correu on-premissa per una solució de correu al núvol. Després de provar diferents alternatives ens vam decidir per l'Office 365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Amb Office 365 hem aconseguit nombrosos avantatges, però sobretot seguretat. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes. "


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal