25/6/2015
Softeng participarà en la conferència mundial de partners de Microsoft que se celebra a Orlando
Softeng participará en la conferencia mundial de partners de Microsoft en Orlando

Carlos Colell, CEO de Softeng, participarà un any més en la nova edició del Microsoft Worldwide partner conference , que aquest any se celebra a Orlando, Florida entre el 12 i 16 de juliol.

El WPC és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de l'Office 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2016.

La conferència és una ocasió única per intercanviar idees i coneixements amb partners provinents de més de 150 països, així com per a establir i enfortir la relació amb els especialistes de Microsoft i responsables de cada àrea d'interès. A més els assistents, tenen la possibilitat de desenvolupar les seves habilitats participant en sessions i xerrades clau impartides pels experts de Microsoft.

Us mantindrem informats en les nostres xarxes socials sobre totes les novetats que anem descobrint durant aquests 5 dies i en acabar publicarem un post amb el resum de la conferència.

Segueix-nos i no et perdis!


Softeng participará en la conferencia mundial de partners de Microsoft en Orlandotornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal