20/7/2016
Resum de la conferència mundial de partners de Microsoft

Resumen de la conferencia mundial de partners de Microsoft El passat 14 de juliol va finalitzar la conferència mundial de partners de Microsoft (WPC) celebrada aquest any a Toronto i en la qual el nostre CEO Carlos Colell, va assistir en representació de Softeng. Durant aquests 4 dies, al voltant de 17 mil socis de Microsoft han pogut conèixer les principals novetats de la companyia per al núvol i el seu paper en la transformació digital de les empreses.

El WPC és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant de l'Office 365 com de Azure, donen a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any fiscal 2017.

La primera sessió va venir de la mà de Satya Nadella, CEO de Microsoft, on va destacar com el núvol està impulsant la transformació digital de les empreses i la importància de la tecnologia en els processos de negoci. Així mateix, va presentar Azure Sql Data Warehouse i el nou portal sobre solucions Azure, que ajudarà a trobar fàcilment les eines de la plataforma en el núvol a clients i partners.

Resumen de la conferencia mundial de partners de Microsoft Durant l'esdeveniment es van realitzar diverses demostracions de la multitud d'usos que pot oferir HoloLens, les ulleres de realitat virtual de Microsoft i es van presentar els nous plans i innovacions de Skype for Business i les noves oportunitats de negoci per a la tecnologia de comunicacions en temps real que suposen. Finalment, es va presentar el cas d'èxit de Facebook amb Office 365, Tim Camps, CIO de Facebook, va explicar com aquesta plataforma permet major seguretat, flexibilitat i col·laboració per als empleats i la companyia.

Davant de tanta oferta de sessions, a part de les de caràcter general, Softeng va participar en pràcticament totes les de negoci cloud, amb Office 365 i Azure al capdavant, en les que més enllà de discutir novetats funcionals es van parlar d'idees per construir solucions al voltant de el núvol i poder així ajudar els clients a treure-li el màxim profit.

Així mateix, el nostre CEO va tenir una reunió amb la presidenta de Microsoft, Pilar López, en la qual es va parlar sobre l'estratègia de negoci conjunta per a aquest nou any fiscal.

 

Resumen de la conferencia mundial de partners de Microsoft

  L'any que ve i per aquestes mateixes dates, se celebra una nova edició a Washington DC

Esperem ser-hi de nou!

 


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal