15/2/2013
Petromiralles va inaugurar amb èxit la seva nova web amb Portal Builder

PetromirallesPequeña.png Petromiralles, empresa líder en distribució de combustibles i carburants, va seleccionar Softeng com el seu partner de confiança, per al desenvolupament i disseny del seu nou portal corporatiu a través de la nostra plataforma per a projectes web en el núvol Softeng Portal Builder.
La companyia va estrenar amb èxit la seva nova web amb una imatge més dinàmica, rica en continguts i amb una potent capacitat d'interacció amb els seus usuaris.
La nostra solució ha ofert a la companyia un potent gestor de continguts amb total llibertat per a la gestió de qualsevol aspecte del seu lloc, proporcionant un considerable augment de la productivitat i autonomia per a l'organització.

Softeng Portal Builder és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts (web cms), feia una plataforma per impulsar les empreses a través del web, convertint-la en un lloc rendible.

Amb 45 anys d'experiència, Petromiralles destaca en el seu sector, com a distribuïdor de carburants i combustibles líquids, en el conjunt del mercat espanyol. Els seus clients estan constituïts per: Estacions de servei, empreses amb instal · lacions pròpies (flotes de transport, operadores petrolíferes, distribuïdors minoristes) i consumidors finals.

Agraïm a Petromiralles la confiança dipositada en nosaltres i ens sentim orgullosos per la satisfacció que ha manifestat per la nostra plataforma.

Pots visitar el portal de Petromiralles a www.petromiralles.com


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal