9/4/2019
Grefusa compta amb el suport de Softeng en el seu procés de digitalització

Grefusa optimiza sus procesos a través de las soluciones de productividad de Office 365

La companyia valenciana Grefusa lidera el negoci dels snacks i aperitius a Espanya i es troba entre les primeres empreses europees del seu sector. La seva estratègia de diferenciació és la seva aposta per la innovació constant dinamitzant el mercat amb propostes noves a través de les seves famoses marques: 'El Piponazo', 'MisterCorn', 'Snatt' s ',' Papadelta 'i moltes més amb les que s'han guanyat la confiança del mercat.

En línia amb la seva estratègia d'impulsar la innovació, Grefusa porta temps apostant per Office 365 per a dur a terme la seva transformació digital, confiant també en Softeng com el seu partner de confiança en el núvol.

beneficis
Softeng va oferir a Grefusa una solució amb garanties d'èxit per guanyar en productivitat, autonomia, seguretat i flexibilitat. Així mateix, amb les eines de col·laboració de l'Office 365, els empleats comparteixen i col·laboren més fàcilment, el que permet prendre millors decisions d'una manera més ràpid i potenciar el coneixement i l'experiència, un dels actius més preuats de l'empresa.

Concretament la companyia ha aconseguit potenciar la col·laboració dels seus empleats amb SharePoint Online i onedrive a través de l'optimització de la seva gestió documental per millorar la productivitat dels seus diferents departaments i aplicant intel·ligència per automatitzar els seus processos corporatius més complexos a través de Microsoft Flow.

L'opinió del client

Grefusa optimiza sus procesos a través de las soluciones de productividad de Office 365

A hores d'ara Softeng suposa per Grefusa un soci estratègic per a facilitar la nostra estratègia de transformació digital que vam iniciar fa dos anys. Després de diverses experiències amb diferents proveïdors, hem trobat en Softeng el partner perfecte per acompanyar-nos en el nostre desplegament de plans, millora de processos i desenvolupament de solucions col·laboratives sobre la plataforma de O365. Softeng reuneix els tres requisits que diferencien un proveïdor d'un partner estratègic:

  1. Compten amb un equip de professionals especialistes en solucions Microsoft, que sempre han garantit un desplegament exitós de projectes desenvolupats en comú, i de forma proactiva contínuament ens proposen nous reptes de millora.
  2. Prioritzen el coneixement i anàlisi als processos de negoci de la companyia abans de parlar de tecnologia i eines.
  3. La professionalitat de tot l'equip de Softeng, va acompanyada d'una cultura empresarial molt pròxima a Grefusa, i que es fonamenta en una qualitat humana del seu equip que ens ha portada a tenir un grau d'afinitat professional i personal molt sincera, que fa impensable que Grefusa desenvolupi projectes Microsoft amb un altre proveïdor tecnològic. Grefusa optimiza sus procesos a través de las soluciones de productividad de Office 365

Jorge Fernández - IT Manager de GREFUSA

Grefusa continuarà el seu procés de transformació digital integrant noves solucions d'Office 365 com Microsoft Teams, PowerApps i apostant per les eines de seguretat.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal