2/11/2012
Gran èxit en l'esdeveniment cloud de Microsoft i Softeng sobre Office 365, Azure i Portal Builder
Gran Sortida que Softeng núvol i el Microsoft d 'octubre 31

L'esdeveniment anomenat "Seguint el camí cap a la competitivitat" que tractava sobre optimització, productivitat i innovació amb solucions cloud, ha conclòs amb gran èxit d'assistència i participació de decisors de negoci i responsables de TI de mitjana i gran empresa de diversos sectors.

Els experts en les àrees Cloud, tant de Softeng com de Microsoft, ens van parlar sobre com la combinació d'Office 365, Portal Builder i la nova possibilitat de moure servidors sencers a Azure, ajuda a les empreses a reduir el cost de les seves infraestructures, incrementar seva productivitat i millorar la capacitat d'innovació. Així mateix, els consultors de Softeng van fer una demostració pràctica de la plataforma Office 365 i de la plataforma per a projectes web en el núvol, Portal Builder. Els assistents van poder comprovar com les dues plataformes cobreixen necessitats habituals en les empreses de forma molt més eficient, generant així un autèntic valor per al negoci a part de l'evident estalvi de costos.

Per la seva banda, Microsoft es va encarregar de fer una presentació formal sobre Office 365 i el Microsoft Innovation Center de parlar com calcular l'estalvi que ofereix Office 365.

Al final de l'esdeveniment va tenir lloc una animada taula rodona en la qual els especialistes de Softeng contestar totes les qüestions que plantejaven els assistents, principalment relatius a seguretat, la nostra plataforma Portal Builder, i qüestions més complexes sobre integració amb els seus actuals sistemes.

EventoCloudSofteng-sorteo.png L'esdeveniment va finalitzar amb el sorteig de dues Nokia Lumia 800 i 5 Voyager Pro Uc de Plantronics, gentilesa de Nokia Espanya i Plantronics, que van voler sumar-se a la festa.

 


Vegi alguna de les presentacions que es van mostrar en l'esdeveniment:

En aquesta presentació, Carlos Colell, director general de Softeng, va parlar sobre com el núvol i les aplicacions que ens ofereix, ajuda a les empreses a ser més competitives.

 
En aquesta presentació,Jordi Fernández, Cloud Solutions Manager de Softeng, ens parla de les estratègies per desplegar Office 365 en les organitzacions i els escenaris en què tenir els servidors en el núvol és la millor opció.

 

En aquesta presentació, Imma Rasero, Sòcia-directora de Softeng, va parlar sobre com aconseguir noves oportunitats de negoci a través del web i exemples de productivitat i autonomia gestionant el teu portal amb la plataforma empresarial per projectes web en el núvol, Portal Builder

   

Presentació sobre l'Impacte econòmic del salt al núvol protagonitzada per Xavier Hernanz, Consulting Services Manager de Microsoft Innovation Center.


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal