17/3/2014
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a proper esdeveniment "Productivitat, Innovació i reducció de costos amb Microsoft Cloud"
MICROSOFT y SOFTENG te invitan al próximo evento “Productividad, Innovación y reducción de costes con Microsoft Cloud”

El director de MICROSOFT a Catalunya, Carles Grau i els especialistes en les àrees d'Office 365 i Cloud Computing de MICROSOFT i SOFTENG parlaran sobre els beneficis que les solucions en el núvol t'aporten pel que fa a productivitat, innovació i reducció de costos, fent especial èmfasi en les últimes novetats.

A més, podràs gaudir de donem pràctiques i exemples reals d'èxit en els nostres clients:

  • Veuràs en acció a la xarxa social corporativa Yammer integrada amb Office 365 i com la teva empresa pot beneficiar-se'n.
  • Descobriràs com protegir la informació sensible de la teva empresa amb Office 365 per evitar fuites d'informació.
  • Aprendràs com la nova eina de l'Office 365 Power BI t'ajuda a prendre millors decisions analitzant fàcilment dades d'interès.
  • Finalment et mostrarem com pots impulsar la teva empresa a través del web.

Aquest any i degut al gran èxit de participació de les anteriors edicions, Microsoft i Softeng han decidit traslladar la celebració de l'esdeveniment a l'auditori del Col · legi d'Economistes de Catalunya a Barcelona.

Ahhhh!! I a més els assistents tindreu l'ocasió de guanyar diversos telèfons Nokia Lumia i dispositius de Plantronics. així que si et vas perdre els anteriors esdeveniments o vols conèixer les últimes novetats, aquesta és la teva oportunitat.

Anima't abans que s'acabin les places!

Consulta l'agenda i inscriu-te!


tornar ...
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal