octubre 2016
 

PremioNews.png

Microsoft premia Softeng amb el guardó "Partner de l'Any Cloud Excellence"

És per a nosaltres un immens orgull i un gran honor anunciar que Microsoft ha guardonat a Softeng amb el premi Partner de l'any Cloud Excellence !!

Amb aquest importantíssim premi, la companyia de Redmond reconeix Softeng com el millor partner Cloud per la seva especialització, experiència i excel·lència dels seus serveis i projectes en el núvol amb Office 365 i Azure.

Llegir més ...

Azure_Summit.jpg

Descobreix el secret per migrar les teves aplicacions a Azure optimitzant el consum i millorant la seva fiabilitat

L'era moderna en el núvol i de la transformació digital no passa per IaaS sinó per aprofitar els beneficis que ens ofereixen els serveis Azure PAAS.

En aquest vídeo de la ponència no tècnica que va impartir el nostre CEO Carlos Colell durant la celebració del recent Microsoft Summit, descobriràs com estalviar desenes de milers d'euros a l'any en Azure, detallant escenaris, percentatges i claus per moure a PAAS les teves aplicacions web i de escriptori.

Llegir més ...

EventoNewsletter.jpg

17 i 23 febrer 2017 Reserva't aquestes dates!

Els propers 17 i 23 de febrer a Barcelona i Madrid respectivament tindrà lloc una nova edició del nostre esdeveniment "Com impulsar la competitivitat de la teva empresa gràcies al núvol. L'esdeveniment, que s'ha convertit en referent nacional mostrant de manera pràctica l'evolució i el valor de l'Office 365 i Azure, en aquesta edició vindrà carregat de grans i sorprenents novetats.

No t'ho perdis i reserva't ja la data a la teva ciutat més pròxima !!

Llegir més ...

pb.png

Descubre las novedades de Portal Builder 2016 R2

Softeng Portal Builder es una plataforma de productividad en la nube (Microsoft Azure) que te ayuda a impulsar tu empresa a través de la web, convirtiéndola en un sitio rentable y ¿Cómo te ayuda? Consiguiendo más oportunidades obteniendo un mayor número de visitas a tu web sin invertir en publicidad, ofreciéndote autonomía para gestionar facilmente tu sitio e incrementando tu productividad al permitirte actualizar fácilmente los contenidos desde la propia web. En este post te contamos  las novedades más interesantes que vienen en esta actualización.

Llegir més ...

montanacolorsnoticiajpg.png

Montana Colors aposta per Office 365 de la mà de Softeng per modernitzar i millorar la seva productivitat

Montana Colors és una empresa fabricant i distribuïdora de Sprays de pintura destinats principalment al sector del grafit, focalitzada en satisfer a artistes de més de 60 països. La companyia ha apostat per Office 365 i Softeng per migrar el seu anterior sistema de missatgeria a l'Exchange Online.

En aquest article, el director IT de la companyia, exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i t'expliquem els beneficis que la plataforma ha suposat per a Montana Colors.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
octubre 2016