novembre 2020
 

WVD_Newsletter.jpg

Com habilitar el treball remot de forma segura millorant la resiliència de la teva empresa amb Azure Virtual Desktop

Les organitzacions que ja fan servir serveis en el núvol com Office 365, entre moltes altres avantatges, tenen la possibilitat que els seus usuaris treballin des de qualsevol lloc i des de qualsevol dispositiu, però ... només amb les aplicacions d'Office 365. Tot i això, ¿I la seguretat? i ... ¿Què passa si els usuaris necessiten accedir de manera remota a una aplicació corporativa d'escriptori? (Per exemple, una aplicació de gestió). I si necessiten accedir des de casa a arxius ubicats a la xarxa de l'empresa ?. En aquest article et presentem Windows Virtual Desktop, la solució per habilitar el treball en remot, millorant l'experiència d'usuari, la seguretat i alhora reduint la complexitat i els costos.

Llegir més ...

Quadrat crear live event.jpg

Com organitzar un esdeveniment en directe amb Microsoft Teams

Des Softeng volem ajudar les empreses a treure tot el potencial de Microsoft Teams. Per a això, hem alliberat un dels nostres cursos compost per tres vídeos inclosos al nostre portal de formació Minerva, en el qual et vam mostrar de forma senzilla, pas a pas i amb un enfocament 100% pràctic una de les virtuts de Teams incorporades en aquests últims mesos: els esdeveniments en directe.

Aprofita, ¡perquè només estarà obert durant els propers 15 dies!

Llegir més ...

format cuadrado.jpg

Softeng, un final d'any molt compromès amb ajudar a les empreses

A causa de l'enorme impacte que aquest 2020 ha tingut a nivell de canvis per a les empreses, des de Softeng hem posat en marxa iniciatives pròpies, participacions en esdeveniments i contribucions en mitjans amb l'objectiu de poder ajudar els equips i empreses a ser resilients i estar millor preparats davant moments de tanta incertesa.

En aquest article, t'expliquem el més rellevant que hem posat en marxa pel que fa a esdeveniments, webinars i articles en revistes especialitzades de ciberseguretat.

Llegir més ...

MicrosoftListsNewsletter.jpg

Descobreix una nova forma de gestionar la informació amb Microsoft Lists

Microsoft Lists és la nova aplicació de Microsoft 365 que ens permet realitzar un seguiment àgil de la informació i organitzar el treball en llistes, de manera que podem controlar tot el flux de processos entre Microsoft Teams, SharePoint Online i Outlook.

En aquest article, t'expliquem com pots començar ja a treure tot el partit d'aquesta nova aplicació.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
novembre 2020