Butlletí

Softeng Insights

Idees per millorar la competitivitat de la teva empresa

17/12/2012
Softeng renova fàcilment la seva web gràcies a Portal Builder
Softeng renova fàcilment la seva web gràcies a Portal Builder

 

Fa tot just uns dies renovem la nostra web amb l'objectiu d'oferir un espai més actual, destacant amb claredat el valor de les nostres 3 àrees d'especialització així com les noves solucions en el núvol que us hem preparat. A més, la nova web de Softeng presenta un disseny orientat a l'usuari i una navegació simplificada que facilita la consulta dels continguts d'una manera àgil i fluida.

Des del departament de màrqueting podem afirmar que la renovació s'ha fet amb poc esforç i de forma autònoma, sense intervenció de l'equip de consultoria i enginyeria web.

Tot això ha estat possible gràcies a la nova i poderosa composició visual de Portal Builder, que ens ha permès canviar l'aspecte i continguts de la nostra web fàcilment així com crear visualment noves pàgines i portades. A més. la traducció del web a l'català i anglès s'ha realitzat automàticament, estalviant-nos gran quantitat d'hores de treball.

Softeng Portal Builder ™ és l'evolució dels sistemes de gestió de continguts ja que impulsa les empreses a través del web. Amb Portal Builder disposem de llocs web, incrementant el negoci i gaudint d'autonomia i productivitat en la gestió del nostre lloc web.

Encara no el coneixes?

Descobreix-aquí i ara!

 

 


Tornar
 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal