Abril 2020:
 

WorkFromHouse_newsletter.jpg

Com treballar des de casa, de manera segura

La situació generada pel COVID-19 ha provocat que moltes empreses hagin hagut d'optar per la modalitat de teletreball d'una manera urgent i precipitada. Aquesta modalitat no estava prevista en els seus plans de contingència i ha provocat que en molts casos els entorns des dels quals treballen els empleats no estiguin prou protegits.

Des Softeng, basant-nos en el nostre coneixement i experiència acumulada, t'expliquem les principals mesures que has de portar a terme perquè el teletreball sigui segur tant per a la teva empresa com per als teus empleats.

Llegir més ...

TTSeguro.jpg

Webinar de seguretat: Com protegir les nostres empreses en la nova era de l'teletreball

A causa de la situació generada pel COVID-19, les organitzacions que han pogut fer el canvi brusc cap al teletreball, ho han fet generalment sense estar d'el tot preparades, amb lògiques presses, obviant aspectes clau de seguretat.

Amb l'objectiu d'ajudar en aquest pas clau, hem preparat un webinar de donem en directe en què us comentarem els atacs més comuns que estan patint les empreses en aquest escenari concret de teletreball (la majoria sense saber-ho) i com hem de protegir-nos per evitar- .

Llegir més ...

EventoNews.jpg

Resum del nostre esdeveniment: "El repte d'accelerar amb seguretat la transformació digital de la teva empresa" amb Microsoft 365 i Azure

A principis de març vam celebrar a Barcelona una nova edició del nostre esdeveniment "El repte d'accelerar amb seguretat la transformació digital de la teva empresa", aquest any centrat en totes les novetats de seguretat i en descobrir el nou lloc de treball modern amb Microsoft 365. en aquest article t'expliquem els aspectes clau de cadascuna de les ponències.

Llegir més ...

InformeNews.jpg 1

Descobreix com la ciberseguretat intel·ligent habilita la confiança digital en aquest informe d'IDC i Softeng

En aquest informe elaborat per IDC en col·laboració amb Softeng, tractarem d'entendre l'impacte de la transformació digital a les empreses, la societat i les noves aplicacions desenvolupades per atendre les noves necessitats digitals amb el més alt nivell de seguretat. Un nou nivell de seguretat en què la IA juga un paper fonamental a l'permetre habilitar la "confiança digital" que permeti a les organitzacions competir en aquest escenari digital i garantir una experiència digital segura.

Llegir més ...
 

¿Cómo podemos ayudarte?

Contacta con nosotros y descubre de qué manera podemos ayudarte en el reto que nos plantees.

Contactar ahora

 
Abril 2020: