20/12/2016
Et presentem el vídeo del cas d'èxit de FIATC i Softeng amb Office 365

Te presentamos el vídeo del caso de éxito de FIATC y Softeng con Office 365 FIATC és una companyia líder en assegurances per a tots els àmbits existents de la vida de les persones, tant privada com professional, amb una dilatada experiència de més de 80 anys en el sector i més de 500.000 clients.

L'aposta de la companyia per Softeng i les plataformes de missatgeria i comunicacions Exchange Online i
Skype empresarial de l'Office 365 ha derivat en un cas d'èxit que Microsoft ha volgut recollir en un vídeo que tenim el plaer de presentar-vos en primícia.

 

el repte
L'asseguradora requeria modernitzar els seus sistemes de comunicacions amb l'objectiu de reduir costos i augmentar la productivitat dels seus usuaris. En paraules textuals de Jordi de Martín, CIO de FIATC, "Partíem d'una situació de correu de més de 800 comptes en un sistema Lotus Notes i això comportava una gran necessitat a nivell d'emmagatzematge i fins i tot de gestió. El repte era canviar a Exchange online i Skype empresarial causant el menor impacte en la nostra organització i sobretot al nostre departament d'IT, millorant l'eficiència dels nostres departaments en general ".

la solució
Aconseguir una migració ràpida i efectiva era un dels objectius de la companyia, en paraules d'Imma Rasero, Partne r & Customer Solutions Advisor de Softeng, "La solució ha estat la implantació d'un sistema híbrid entre Lotus Notes i l'Exchange Online permetent la coexistència tant del correu com de les tasques i contactes, el que ha permès que hi hagués una perfecta convivència entre els usuaris d'Office 365 i els usuaris On premise pendents de migració. A més hem fet un desplegament automatitzat de Skype empresarial ".

Gràcies a la capacitats de l'Office 365 i la solució oferta per Softeng la companyia ha aconseguit els objectius que es plantejava a l'inici del projecte, aconseguint a més el control i la flexibilitat que el seu departament d'IT necessitava. Estem molt orgullosos de la transformació digital que està duent a terme FIATC i volem agrair-los que hagin escollit a Softeng com el seu partner Microsoft de confiança.

Visualitza aquí el vídeo del cas d'èxit en què Jordi de Martín i Imma Rasero ens expliquen com es va desenvolupar el projecte i els beneficis que ha obtingut la companyia.

 


 
FacebookTwitterLinkedInWhatsapp

Vam optar per Softeng, per l'experiència que tenien en implantacions amb altres clients. Va resultar ser una implantació bastant ràpida i sense problemes.

Samuel Lacarta | Director IT VUELING

Després de sondejar a diversos partners ens vam decidir per Softeng; ells amb el seu coneixement ens estan ajudant a implantar i entendre Office 365 i canviarà la nostra cultura digital.

Jo RDI de Martín | Director Àrea TIC FIATC

Apostem per Softeng no només per l'experiència demostrada en Azure IaaS sinó sobretot, per ser una enginyeria de programari que va saber donar-nos la millor solució: un entorn PAAS.

Eduard Martínez | CIO MEDIA MARKT

La professionalitat i coneixements dels enginyers de Softeng així com el seu tracte cordial han propiciat que l'adopció a Exchange línia hagi resultat molt ràpida i sense problemes.

Felix Roda | Director IT ESTABLIMENTS MIRÓ

Ens vam decidir per O365 de la mà de Softeng per les seves bones referències. Ha estat un procés ràpid i sense complicacions i amb tota probabilitat seguirem comptant amb Softeng en futurs projectes.

Miguel Angel Hernández | Director IT ZEPPELIN

Softeng ens ha demostrat confiança, i presentant-nos solucions que garanteixen al 100% la seguretat i privacitat de la nostra informació.

Ferran Fernandez | Director IT GRUP PERALADA

Softeng aconsegueix sempre combinar, de manera magistral, uns continguts interessants, mitjans tècnics molt bons a les sales on se celebren, i el gran expertise de la seva plantilla, perquè l'esdeveniment resulti molt útil, instructiu i amè.

Javier Gimeno | Resp IT GRUP ÁLAVA ENGINYERS

Buscàvem a un partner amb l'experiència necessària per assessorar-nos i abordar un projecte global amb la màxima garantia d'èxit i en SOFTENG ho hem trobat.

Javier Martínez | Director IT JJUAN

Softeng col·labora en gran mesura a que els nostres objectius s'efectuïn aportant un equip d'enginyers que genera bones idees i les materialitza en solucions efectives.

Montse Arias | Rble. Disseny SCADA ALSTOM

Softeng ens va ajudar a fer una transició suau al núvol sense problemes rellevants i resolent amb eficiència els reptes que es van plantejar, sentint-nos en tot moment ben acompanyats. Continuem treballant amb ells en nous projectes amb total satisfacció.

Jorge Riaza | Director IT Aritex

Estem molt satisfets amb el treball realitzat per l'equip de professionals de Softeng i esperem seguir comptant amb ells per donar continuïtat a futurs projectes en el núvol.

Gil Riera | Director IT GIRBAU

La posada en escena, genial! Com planificadors sou del millor que he tractat. La nostra visió global del projecte de l'Office 365, molta experiència, tracte molt agradable i sobretot, molt professional! "

Jesús López | Director IT Montana Colors

Amb l'ajuda de Softeng, hem realitzat una migració ràpida i sense inconvenients, acompanyats en tot moment per un gran equip de professionals. Estem molt satisfets amb Softeng i esperem comptar amb ells per a futurs projectes.

Carmen Esclapés | Rble. IT REIG JOFRE

La resposta de Softeng ha estat sempre rapidíssima, organitzada, encertada, adequada a les nostres necessitats ... una cosa que voldria agrair en gran mesura a tot el seu equip.

Glòria Carrer | Director IT EBRO FOODS

Hem treballat amb Softeng donades les bones referències que vam tenir per part del propi Microsoft. Comptarem amb ells per a futurs projectes per la seva professionalitat i implicació.

Xavier Venteo | Director IT INFOJOBS

     
Copyright © 2021 SOFTENG :: Política de protecció de dades :: Avís legal