Notícies

Actualitat del Partner de Microsoft

Notícies i projectes amb tecnologia Microsoft

22/07/2014
Intecsa-Inarsa altre èxit més de Softeng i Office 365
Itecsa Inarsa otro éxito más de Softeng y Office 365

L'enginyeria Intecsa-Inarsa, va triar Microsoft Office 365 com la millor solució per moure els seus gairebé 300 usuaris en poc més d'un mes. Per a això, ha confiat Softeng per fer la implantació de la suite completa de la plataforma. El director d'IT de la companyia ens ha manifestat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts tant amb Office 365 com amb els serveis prestats per Softeng.

llegir més ...
 
21/07/2014
Softeng va assistir a la World Partner Conference de Microsoft a Washington DC.
Softeng asistió


El passat 14 de juliol es va celebrar la Microsoft World Partner Conference, reunint a Washington DC a 16.000 socis de tots els països del món i en què Softeng va ser representada un any més pel nostre director, Carlos Colell.

Durant els 4 dies que va durar la conferència Microsoft va deixar clar que continua apostant per Social, Dispositius i Mobilitat, Big Data, Cloud, afegint com a novetat l'eix de Seguretat i oferint més de 300 sessions per abordar aquests eixos des de totes les perspectives possibles.

llegir més ...
 
15/07/2014
Softeng es converteix en la primera empresa espanyola en assolir el nivell GOLD de la competència Intelligent Systems
Softeng aconsegueix el nivell GOLD en la competència d'Intelligent Systems
Softeng obté el màxim nivell en la competència Intelligent Systems. Aquesta certificació s'ha aconseguit després de demostrar l'elevada experiència de la nostra companyia i l'alt grau de coneixement i qualitat dels nostres enginyers, en la creació de solucions per incrementar la competitivitat de les empreses a través d'eines d'intel · ligència de negoci.
llegir més ...
 
07/07/2014
Softeng participarà en la conferència mundial de partners de Microsoft
Softeng participará en la conferencia mundia de partners de Microsoft

Carlos Colell, CEO de Softeng, participarà un any més en la nova edició de la conferència que aquest any se celebra a Washington DC entre el 13 i 17 de juliol.
Aquest és l'esdeveniment més important per a la comunitat de partners de Microsoft en el qual els principals líders i alts directius de la companyia de les àrees Cloud tant d'Office 365 com de Azure, donaran a conèixer les principals novetats, plans estratègics i visió de futur per al nou any 2015.

llegir més ...
 
05/06/2014
Gran èxit de l'esdeveniment de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure
Èxit de l'esdeveniment Cloud de Microsoft i Softeng sobre Office 365 i Azure

Softeng consolida el seu lideratge com a partner de Microsoft especialista en Office 365 i Azure. Amb un èxit rotund de participació, els nostres especialistes a l'Office 365, Azure i Portal Builder mostrar com les solucions de Softeng en el núvol de Microsoft ajuden a les empreses a reduir costos de TI, incrementar la productivitat i la capacitat d'innovació.

llegir més ...
 
04/04/2014
S'amplia el termini per aconseguir fins a 15.000 € de subvenció per pujar-te al núvol
Migra al núvol i estalvia amb Softeng i Microsoft Office 365

Gràcies a l'èxit obtingut, ens alegra anunciar que encara ets a temps d'obtenir fins a 15.000 € per implementar Office 365 en la teva organització.

llegir més ...
 
02/04/2014
Alava Ingenieros migra els seus més de 150 usuaris a l'Exchange Online de la mà de Softeng i Office 365
Àlaba Enginyers, nou client de Softeng que aposta per Microsoft Office 365

El responsable d'IT del grup exposa la seva satisfacció sobre l'experiència de treballar amb Softeng i els motius pels quals vam ser elegits.

El grup espanyol, referent en el camp de l'enginyeria i subministrament d'alta tecnologia ha escollit Softeng ja Office 365 com la millor solució per migrar els seus més de 150 empleats al núvol.

llegir més ...
 
17/03/2014
MICROSOFT i SOFTENG et conviden a proper esdeveniment "Productivitat, Innovació i reducció de costos amb Microsoft Cloud"
Esdeveniment de MICROSOFT i SOFTENG sobre Cloud (Office 365 i Azure)

L'esdeveniment que tindrà lloc el proper 30 de maig a l'auditori del Col · legi d'Economistes de Catalunya, està destinat a decisors de negoci (gerents, financers i directius de qualsevol àrea).

El director de MICROSOFT a Catalunya, Carles Grau i els especialistes en les àrees d'Office 365 i Azure de MICROSOFT i SOFTENG parlaran sobre els beneficis que les solucions en el núvol t'aporten pel que fa a productivitat, innovació i reducció de costos, fent especial èmfasi en les últimes novetats.

llegir més ...
 
03/03/2014
Zeppelin TV aposta pel núvol amb Softeng i Microsoft Office 365
Zeppelin TV aposta pel núvol amb Softeng i Microsoft Office 365

La prestigiosa productora de televisió Zeppelin TV, ha apostat per Softeng com a partner especialista en la suite de productivitat Office 365, per a la implantació de Microsoft Exchange Online.

El director d'informàtica de la productora ens explica els motius pel que va optar per Softeng i Office 365 i quin és el seu grau de satisfacció.

llegir més ...
 
03/03/2014
Softeng participarà en el "Productivity Day" sobre l'Impuls dels nous models de treball per al treballador present i futur
Softeng participára en el Productivity Day sobre el Impulso de los nuevos modelos de trabajo para el trabajador presente y futuro

Us convidem a l'esdeveniment que organitza el centre d'innovació en Productivitat, MIC Productivity el proper divendres 21 de març al Centre Tecnològic de Manresa i en el qual participarà el nostre director general, Carlos Colell.

A la jornada, amb caràcter totalment pràctic, s'analitzaran les noves tendències en espai, tecnologies i gestió de persones associades al nou món del treball.

Carlos Colell parlarà sobre productivitat en el núvol amb Office 365. Així mateix, l'esdeveniment comptarà amb la participació del director de Microsoft Catalunya i el vicepresident d'Estratègia Competitiva de Microsoft a nivell mundial.

Consulta l'agenda i inscriu-te ja!

llegir més ...
 

Vols saber més?

Nom:*
Empresa:*
Email:*
Telèfon:*
Comentari:*


Enviant...
Dades rebudes correctament

Barcelona (central)
Pau Clarís, 162.164, 2a planta
08037 Barcelona (Espanya)
+ 34 93 237 59 11
barcelona@softeng.es
veure mapa

Madrid
Av del Doctor Arce, 14
28002 Madrid (Espanya)
+ 34 91 761 02 80
madrid@softeng.es
veure mapa